B e l l a  T e r r a   V

    APP.  14  & Garagebox met berging 

Geniet in dit super ruim en luxueus appartement van het zuid georiënteerd terras anex stadstuintje. Via de garagebox met berging sluipt u rechtstreeks naar de woning.

In dit appartement met een plafondhoogte van maar liefst 2,85 meter brengen de grote en hoge raampartijen de leefruimte in maximaal contact met het terras en tuintje. Het zal genieten zijn van de immense leefruimte en de stoere keuken voorzien van robuuste keukentoestellen van KitchenAid, werkbladen in composiet en kookboekenrek eik. Ruimte zat in de twee grote slaapkamers. De badkamer biedt een tweede toilet, een dubbele lavabo met meubel en spiegelkast, een sierradiator en een inloopdouche. De inkomhal is voorzien van een ingemaakte vestiaire en een apart gastentoilet. De berging biedt ruimte en aansluitingen voor wasmachine en droogkast en is voorzien van een uitgietbak. Er is een aparte technische berging waar het ventilatiesysteem D, de elektriciteitskast, de gaswandketel, de collectoren en de PV-panelen-meter in zijn ondergebracht.

Ons modelappartement is tot in de puntjes afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen en technieken, voorzien van lichtarmaturen en volledig geschilderd.

Koopt u deze BEN-woning, met een E-peil van slechts 29, betaalt u 50% van de onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaar.  De 9 individuele PV-panelen zorgen tevens voor een lage energiefactuur.

Puur genieten!

ALGEMENE INFO

Woonoppervlakte 136,08 m²

Terras 1 32,01 m²

Tuin 93,43 m²

Totaal 261,52 m²
Garagebox met extra berging in de Parking

Verdieping 0

Slaapkamers 2

Badkamers 1

Toiletten  2

Aantal zonnepanelen
(285 Wp/stuk)
9
(2.565 Wp)

 Prijs* € 370.000

 

* excl. garagebox met berging en excl. BTW, registratierechten en notariskosten

Ten Aerde 14 & 16, 3290 Diest

DOWNLOAD PLAN

OVERZICHT