Bella Terra V

  APP 16A2

Dit modern appartement biedt u alle hedendaags comfort. Uw riante leefruimte is voorzien van grote en hoge raampartijen en staat zo in maximaal contact met het zeer ruim leefterras. Het grote leefterras is zuid-west georiënteerd. Uw leefruimte en één van de twee grote slaapkamers staan in direct contact met dit prachtig terras. Aan de andere zijde van uw appartement geeft het tweede terras aansluiting op uw keuken en tweede ruime slaapkamer. Beide terrassen zorgen voor een maximale dosis aan dag- en zonlicht. Uw appartement voorziet in een doordachte indeling en zo geniet u van een aangename ruimtelijke beleving en een gevoel van vrijheid in uw appartement.

Uw appartement wordt hoogwaardig afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen en technieken. De bouw van uw appartement wordt tot in de puntjes voorbereid en tot het kleinste detail uitgewerkt.

U wordt ook nog eens eigenaar van een BEN – woning met een E-peil ≤ 30!  Uw nieuwe eigendom is vooruit op zijn tijd en wordt reeds gebouwd volgens de norm van 2021. Dit betekent een meerwaarde voor uw investering!
Verder zorgen 5 individuele zonnepanelen voor een lagere energie factuur.

ALGEMENE INFO

Woonoppervlakte 132,59 m²

Terras 1 11,43 m²

Terras 2 6,09 m²

Totaal 150,11 m²

Verdieping 2

Slaapkamers 2

Badkamers 1

Toiletten 2

Aantal zonnepanelen
(285 Wp/stuk)
5
(1.425 Wp)

 Prijs* € 320.000

 

* excl. BTW, registratierechten en notariskosten

Ten Aerde 14 & 16, 3290 Diest

DOWNLOAD PLAN

OVERZICHT