GINCO PROJECTS is gespecialiseerd in de ontwikkeling van vastgoedprojecten, vooral in binnenstedelijke gebieden.
Ginco Projects is actief in de volgende drie kerndomeinen

WONEN residentieel wonen in appartementen & woningen
WINKELEN commercieel vastgoed
WERKEN verkoop of verhuur van praktijkruimtes & kantoren

Ginco is de Italiaanse schrijfwijze van Ginkgo (Biloba), oftewel Japanse notenboom.

Ginkgo Biloba, een levend fossiel, nagenoeg onveranderd sinds de tijd van de dinosauriërs.
De Ginkgo kent zowel vrouwelijke als mannelijke exemplaren. Zijn vruchten zijn botanisch gezien de zaden. De inhoud van de zaden wordt in Japan beschouwd als delicatesse, waaraan bovendien tal van heilzame werkingen wordt toegeschreven. Zijn schors is relatief goed bestand tegen vuur. Ook heeft deze boom een natuurlijke weerstand tegen ziekten, luchtvervuiling en radioactieve straling. Zijn bladeren hebben een zeer specifieke vorm, ze bestaan uit twee lobben.

Ginkgo, oftewel GINCO, staat symbool voor vereniging (YIN & YANG: niet lauter tegengestelde, maar vooral complementaire krachtbronnen), duurzaamheid, traditie, groei, voorspoed, charme en rust. Dit zijn ook de waarden waarvoor wij met het GINCO- Team staan. Tevens, GINCO is een acroniem: met een knipoog verwijzen we naar Gemeenschappelijke Immoprojecten Namens Cathérine en Olivier.

P l u s p u n t

Met meer dan 30 jaar ervaring in de vastgoed- en financiële sector bieden wij u vandaag een deskundige kijk op de ontwikkeling van onze vastgoedprojecten. Met Ginco Projects streven wij voortdurend naar originele oplossingen en naar vernieuwing. Door onze betrokkenheid ontstaan multifunctionele woonprojecten die een aanwinst vormen voor de omgeving waarin ze gelegen zijn.
Wij realiseren projecten op het gebied van wonen, winkelen en werken die, met respect voor historische waarden en traditie, toegesneden zijn op de toekomst.

D e   d e t a i l s   m a k e n   h e t   v e r s c h i l

Goed luisteren naar ondermeer de lokale overheden en onze eindgebruikers leidt tot oplossingen die optimaal voldoen aan de behoeften.

Ginco Projects levert uitsluitend degelijke kwaliteit. Tevens wensen wij iedereen het gevoel van aangenaam wonen, werken en winkelen te laten ervaren.

Als projectontwikkelaar besteden wij alle aandacht aan de details die het verschil maken. Stijlvolle architectuur, een duurzame afwerking en een optimale inrichting van de ruimtelijke omgeving zijn dan ook regel bij de ontwikkeling van onze projecten.

Tijdens de uitvoeringsfase van elk van onze projecten garanderen wij deskundige planning, controle en beheer en dit tot en met de volledige voltooiing.

M e e r w a a r d e

Vandaag de dag liggen de woonwensen van onze toekomstige bewoners hoog. Een nieuwe woning moet een duidelijke meerwaarde bieden op vlak van levenskwaliteit, duurzaamheid, ecologie en mobiliteit.

Door onze kennis en ervaring met de woningmarkt ontwikkelen wij duurzame vastgoedprojecten en creëren fraaie werk- en woonomgevingen.
Elk van onze vastgoedprojecten onderscheidt zich door de keuze van unieke locaties, de mobiliteit, de stijlvolle architectuur, de hoogwaardige afwerking met kwalitatieve, natuurlijke en ecologische materialen, de energiezuinigheid en de eenheid met de omgeving.

E i g e n h e i d

Ginco Projects presenteert aan zijn toekomstige bewoners kwalitatieve concepten die tot in de kleinste details uitgewerkt zijn.

Desalniettemin kunt u uw eigen persoonlijke accenten gaan zetten. Zo kiest u eventueel zelf de kleur of stijl van uw keuken of badkamer.

B e t r o u w b a a r

Alles begint en eindigt bij Ginco Projects met vertrouwen. Vertrouwen in onze professionele ontwikkeling van duurzame vastgoedprojecten. Vertrouwen in onze bouwplannen. Vertrouwen in onze werkwijze, onze deskundige werfopvolging en kwalitatief hoogwaardige afwerking. Vertrouwen in jouw nieuwe winkelruimte, jouw nieuwe werkplek of jouw nieuwe woning.

G a r a n t i e

Bij Ginco Projects koopt u steeds met 100% voltooiingsgarantie!

I n v e s t e r i n g e n

Ginco koopt, herontwikkelt en verhuurt handelspanden vooral in de druk bezochte winkelstraten van ons uniek en authentiek Centrum.

De gelijkvloerse verdieping toveren wij om tot aantrekkelijke handelspanden die optimaal zijn opgevuld en waar het gezellig winkelen is. Door onze jarenlange ervaring en knowhow hebben wij niet alleen een goede relatie opgebouwd met de speciaalzaken maar tevens met de grote retailers.

Op Ginco’s palmares staan onder meer te pronken: PROXY Delhaize, ICI PARIS, Kruidvat, Comme ça, Paprika, Cassis, S Oliver, Yves ROCHER, Standaard Boekhandel en H&M.

De bovenliggende verdiepingen ontwikkelen we, waar mogelijk, tot eigentijdse en originele appartementen en/of Penthouses met vaak zeer grote terrassen waar het aangenaam is om te wonen en dit te midden van het stadscentrum.

e5e8e2v2
Olivier Hendrickx
Gedelegeerd Bestuurder
e5e8e2v2
Cathérine Vermeulen
Gedelegeerd Bestuurder
GINCO SALES & SERVICES  BV

 

Kardinaal Mercierstraat 10 / 2
3290  DIEST

 

STEEDS GRAAG TOT UW DIENST NA AFSPRAAK 
maandag tot en met donderdag
9 -17 uur

 

KANTOOR  013 77 51 33 
info@gincoprojects.be

 

RPR LEUVEN
BE0878.761.206

 

 

 

BIV erkende makelaar
BIV-nr. 202 202