Standaard Boekhandel

St-Jan Berchmansstraat 19      Diest

Sinds 20 februari 2017 verwelkomen we Standaard Boekhandel in ons nieuwbouwproject SINT JAN op dé toplocatie in hartje Diest.
Op de hoek van de Leuvensestraat en de St. Jan Berchmansstraat, aansluitend op de Botermarkt en op twee passen van de Grote Markt opende Standaard Boekhandel een aangename belevingswinkel met een benutte commerciële oppervlakte van meer dan 300 m². Met een originele inrichting, geïnspireerd op de Scandinavische stijl, gebruikmakend van mooie natuurlijke materialen en met veel aandacht voor de allerkleinsten creëert Standaard Boekhandel een gezellige belevingsshop die onmiddellijk een grandioos succes kent. Uitbreiding van het huidige concept is mogelijk door aansnijden van de extra aantrekkelijke ruimte op -1 toegankelijk via een ruime trap en lift.

Standaard Boekhandel verkoos Diest samen met enkele grote steden als Luik en Leuven om hun nieuwste concept van Belevingswinkel te lanceren. Dit hebben we te danken aan de verwezenlijking van de Demer door Diest en de grote commerciële aantrekkingskracht van het historisch centrum van Diest dat gezelligheid en authenticiteit uitstraalt.

 

Rondkuierend in het Centrum van Diest wordt jong en oud aangezogen door de warme aantrekkingskracht van Standaard Boekhandel. Het is aangenaam vertoeven in de belevingsshop waar een uitgebreid aanbod lectuur, film, muziek, geschenken en papierwaren u zullen bekoren.

St-Jan Berchmansstraat 19, 3290 Diest